top of page

Waarom PVC? 

DE VOORDELEN

Extra groot

Tijdens het ontwikkelen van de designs, hanteert Moduleo extra grote formaten. Daardoor is er minder herhaling van dezelfde patronen en ontstaat er ook meer variatie tussen de planken en tegels onderling. 

Haarscherp

Moduleo past een unieke techniek toe met een fijner puntraster. Daardoor zijn onze designs haarscherp en waardoor de tegels en planken uit de collectie met het blote oog nauwelijks te onderscheiden zijn van de natuurlijke materialen. 

Krimpt en zet niet uit 

Dankzij de gepantenteerde structuur met een dubbel glasvezelmembraan hebben alle Moduleo Design Floors een uitzonderlijke dimensionele stabiliteit. 

Geluidsarm 

In tegenstelling tot andere oplossingen voor vloerbekleding, zorgen de planken en tegels van Moduleo voor minder geluidsweerkaatsing. Er zijn ook geen storende loopgeluiden in de ruimte zelf waar je je bevindt. 

 

Minieme restindruk 

De Moduleo vloeren beantwoorden aan strenge normen op het vlak van restindrukken veroorzaakt door stoelen, kasten, hakken, etc. 

Waterbestendig

Door hun unieke samenstelling zijn de planken en tegels waterbestendig. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals: badkamers, keukens of wasruimtes. 

Streep- en vlekbestendig 

De Moduleo vloeren zijn door hun sterke slijtlaag, in combinatie met de Pu-laag, bijzonder bestendig tegen vlekken en schoenstrepen. Vlekken en strepen zijn in een oogwenk verwijderbaar. 

PVC vloer woonkamer
PVC vloer badkamer

SCRATCH NO MORE

Voorkom krasschade, bescherm uw vloer! Kies beschermdoppen die écht werken.

Absoluut krasvrij

Wij geven de garantie dat onze producten niet krassen

Compleet systeem

Wij bieden een compleet systeem voor de meest voorkomende meubelen

 Eenmalige montage

Onze vloerbescherming hoeft maar één keer gemonteerd te worden

 Duurzaam

Onze producten worden duurzaam geproduceerd en gaan lang mee

 Geluiddempend

Al onze beschermvoetjes zijn geluiddempend. 

Verwisselbaar beschermvoetje

Onze losse beschermvoetjes zijn eenvoudig en snel te verwisselen. 

Ontvang 5% korting in je winkelwagen via deze link!

logo scratch no more
QR scratch no more JB-styling

Legplan PVC vloer 

Het legplan van een PVC vloer verloopt in drie stappen. Om een beter beeld te krijgen van hoe die stappen verlopen, kan je een video zien door op de onderstaande stappen te klikken. 

Stap 1: De voorbereidingen voor het leggen van de PVC vloer. 

Stap 2: Het leggen van de Moduleo PVC stroken. 

Stap 3: De afwerking van de pas gelegde PVC vloer van Moduleo.

Onderhoud vloer

Hoe kan ik mijn Moduleo vloer het beste onderhouden?

Elke Moduleo luxe vinylvloer werd ontworpen om laag mee te gaan, maar om ervoor te zorgen dat uw vloer doorheen de jaren zijn mooie luxueuze uitstraling blijft behouden, volgt u best enkele richtlijnen. Voor de schoonmaak volstaat een gewone bezem, een microvezeldoek, een stofzuiger of een vochtige zwabber in combinatie met goedgekeurde reinigingsproducten. 

Gebruik liever geen agressieve reinigingsproducten of reinigingstoestellen met stoom. Laat na het schoonmaken ook geen plassen met water op de vloer staan. 

Moduleo adviseert het gebruik van Xtrafloor onderhoudsproducten. Onze schoonmaakproducten werden speciaal samengesteld voor het gebruik met Moduleo producten en de meeste vinyl-, rubber- en linoleumvloeren. Voor meer informatie, ga naar www.xtrafloor.com

Is mijn Moduleo luxe vinylvloer krasbestendig? 

De slijtlaag van alle Moduleo luxe vinylvloeren is krasbestendig in overeenstemming met de Europese richtlijnen, maar niet volledig krasvast. Scherpe voorwerpen kunnen krassen veroorzaken, dus u dient bepaalde voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Een efficiënt gebruik van deurmatten voorkomt de impact van scherpe voorwerpen, zoals stof, zand en steentjes op uw schoenzolen. De poten van meubels (tafels, stoelen, kastjes, enz.) moeten voorzien zijn van de nodige bescherming, en bureaustoelen moeten uitgerust zijn met zachte wielen. De wielen en zuigmond van uw stofzuiger mogen niet te hard zijn of beschadigd zijn, en de wielen moeten vrij ronddraaien.  

Kan ik mijn Moduleo vloer schoonmaken met een stoomreiniger? 

De Protectonite PU-beschermlaag van een Moduleo vloer maakt deze bijzonder gemakkelijk schoon te maken. Reinigen met een stoomreiniger is niet noodzakelijk en we raden u dit ten stelligste af. De hete stoomlucht kan de platen vervormen en het risico op vloerschade vergroten. Bovendien kan de stoom tussen de voegen komen en de kleeflaag beschadigen, waardoor de platen kunnen loskomen. 

bottom of page